مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن دیه بدون کد ثنا

یا سلام و احترام بنده اتباع هستم کد ثنا باتوجه مدکی که داریم به ما تعلق نمیگیرد و رای دادگاه به نفع من صادر شده، اجرای احکام دیه را پرداخت نمی کنه میگوید باید ثبت ثنا بیاری درحالی که ثبت ثنا کد فراگیر میخواهد و مدرکی که ما داریم، (برگه سر شماری)دفتر کفالت کد فراگیر به ما نمی دهد. چیکارکنم دیه را بگیرم لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به قاضی اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کد فراگیر بگیرید اما می‌توانید از طریق قاضی محترم اجرای احکام اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به قاضی اجرای احکام و دادگاه مراجعه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید وکیل بگیرید وکیل دیه را دریافت کند و پس از کسر حق الوکاله الباقی را به شما بدهد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر به دفتر دادستانی در مجتمع قضایی مربوطه مراجعه کنید حتی اگر در ایران تبعه غیر قانونی نیز باشید باید مبالغ دیه به شما پرداخت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام از طریق وکیل دادگستری و شماره حساب ایشان دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
ابتدا با صحبت با مدیر اجرا مشکل را حل کنبد در غیر اینصورت میتوانبد وکیل بگیرید و وکیل با اختیاریک دارد مبلغ را دریافت و به حساب شما واریز خواهد کرد. نگران نباشید مشکل حادی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لازم نیست
به رئیس ‌مجتمع مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرا موضوع را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با رییس اجرا رایزنی نمایید و یا وکیل بگیرید