مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و عرض ادب و خسته نباشید
یک آقایی خودش رو تریدر معرفی کرد
و گفت سرمایه از تو کار از من سود رو نصف میکنیم 50 میلیون پول رو خورد خورد برای او به دوتا شماره کارت واریز کردم 8 ماه گذشته فقط من رو تهدید میکنه من کلی مدارک دارم فیش ها وویس ها چت ها ولی همش میگه سرت بلا میارم تا آخر عمرت یادت نرود من رشت هستم اون آقا پرند من به خاطر بیماری و شیمی درمانی ها نمیتونم خودم اقدام کنم توان ندارم به وکیل نیاز دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بر اساس چت ها و واریزی های خودتان علیه ان شخص تحت عنوان کلاهیرداری و تحصیل مال نامشروع پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
همکاران آماده همکاری هستند

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

مخاطب گرامی شکواییه را در دفتر خدمات قضایی رشت طرح کنید و تقاضای ارجاع به فتا نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان اظهارنامه ارسال نماییدو سپس دادخواست مناسب طرح کنید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.ازقسمت مربوط به درخواست وکیل درسایت دادراه درخواست وکیل کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ وکیلی برای 50 میلیون وکالت نمیکند
باید از همان رشت به دادسرا شکایت کلاهبرداری کنید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

میتوانید دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید و میلغ پرداختی را پس بگیرید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید از جنبه حقوقی و کیفری موضوع را پیگیری کنید.
از جنبه حقوقی می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و از جنبه کیفری به جرم کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع می توان شکایت کرد.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

شما روند قانونی اقدام نمایید در عنوان شکواییه تهدید ها هم ذکر بفرمایید.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
با در دست داشتن مستندات به وکیل محلی مراجعه کنید