مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل

با سلام 4 سال پیش یک خودرو به شخصی فروخته‌ام یک خودرو هم از ایشان خریده‌ام لذا قرار یک ماهه بود برای تعویض پلاک ولی ایشان ناپدید شد و خلف وعده کردند و تاکنون هیچ آثاری از ایشان پیدا نبود لذا کاشف به عمل آمده که این خودرو که به من فروخته است پلاکش به نام شخصی دیگر است آن ماشینی که من به ایشون فروخته‌ام به نام خودم است و هم اکنون دار استفاده می‌کند و تمام پیامک‌های تخلفش برای اینجانب صادر می‌شود لذا دفتر الکترونیک و شکایت کنم من رو به پلیس راهور رفتن من رو به همدان که شخص خوانده محل سکونتش همدان است لذا من تقاضای یک وکیل داشتم که اگه امکان دارد ده دقیقه‌ای مشاوره کنیم و پرونده را من تحویلشان بدهم. نتیجه‌گیری با عرض تشکر از شما عزیزان.

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام لایحه دفاعیه تنظیم کنید جهت ارایه و توضیحات

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید