مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل

سلام وقت بخیر
میخواستم با وکیلی که تخصص خانواده دارند و در موضوع همجنس بازی پرونده داشتند مشاوره داشته باشم. جهت امور طلاق و شکایت

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام سوال خود را مطرح بفرمایید

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

با سلام
باید قسمت مراجعه حضوری با وکیل را انتخاب کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از وکلای این سامانه میتوانید بهره مند شوید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

مخاطب محترم ، اظها ات شما بسیار کلی بوده چرا که بحث مور. نظر خود به عناوین مختلفی که هرکدام قانون وشرعیات دینی خود را دارد از باب مساحقه ،لواط ،و..... همچنین در بحث احوال وحقوقات در این خصوص بیشتر شرع قدرت اجرایی بر قانون می‌چربد چرا که در کشورهای اروپایی و آمریکا و آتلانتیک شمالی قانون این موارد وضع ودر سير محاکم و این موارد نمی‌تواند محدود کننده ويا از بین برنده حق وحقوق ناشی از زوجیت و... رو در بر داشته باشه اما در جوامع اسلامی علی الخصوص کشور ایران ، سلسله مراتب بر جهت رسيدگي با وجود شباهت هر پرونده با موضوع شما ، بسیار دادرسی آن مختلف است و نمی‌توان صرف پرونده مشابه به موضوع شما نتیجه آن بر شما هم صدق نمايد
به هرحال در این خصوص بصورت حضوری باید صحبت کنید .
09150830113 مجتمع هستی طبقه دوم واحد8 پرویزی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پشتیبانی سایت موضوع را پیگیری کنید