مشاوره حقوقی رایگان - مرحله بعد از درخواست استعلام سه گانه

سلام وقتتون بخیر
من پارسال از کارفرما جهت عدم پرداخت حق و حقوقم شکایت کردم و بعد از ان به جهت عدم پرداخت از سمت کارفرما درخواست استعلام سه گانه و توقیف اموال دادم اما از 28 بهمن تا به الان پرداختی نداشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید بعد از این مرحله باید چه کاری انجام بدهم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که مالی یافت نشود اصولاً حکم جلب قابل اعمال است البته معمولاً اجرای احکام پرونده‌های اداره کار را حکم جلب صادر نمی‌کند درهر صورت درخواست خودرا ارائه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر اموالی شناسایی نشده ، درخواست برگ جلب کنید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر اموالی برای توقیف ندارند درخواست جلب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر در مهلت های مقرر قانونی تادیه نگردد با تقاضای محکوم له حکم جلب نیز متصور است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای جلب ایشان را نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت عدم شناسایی اموال حکم جلب درخواست کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر کارفرما حقوقی محکوم شده باید از اموال شرکت توقیف کنید و اگر کارفرما حقیقی محکوم شده درخواست اعمال ماده 3 قانون محکومیت های مال جلب را کنید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام اجراییه صادر و بعد مراجعه به اجرای احکامش