مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه قبل از موعد اجاره

سلام من مغاره ایی رااجاره کردم ومدت 2ماه اجاره معازه راندادم ومالک دادخواست تخلیه به شورای حل اختلاف ارائه نموده ..آیاطبق قانون چنانچه مستاجربه مدت3ماه پرداخت نکرده تخلیه صادرمیشودیامن اجاره راالان پرداخت کنم..چه میشود..لطفاراهنمایی فرماییدباتسکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بستگی به متن قرارداد دارد اما اگر چیزی در این باره نیامده ملاک عرفی و متغیر است اما باز هم اول فسخ بعد اقدام کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

وفق مفاد قرارداد عمل میشود
شرط شده باشد
امکان تخلیه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اجاره بها معوقه را بلافاصله پرداخت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین اشاره شده باشد که در صورت عدم پرداخت اجاره‌بها، معامله منحل خواهد شد حکم تخلیه ملک صادر خواهد شد.