مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی ديم و اعتراض به تغییر کاربری همسایه بدون اجازه به مرغداری

سلام زمین کناری ما مرغداری زده و دوتا از زمین های ما کنفرانس است اول دنبال عوض کردن زمین درجای دیگر بود قبول نکردم بعد پسردایی پدرم که قبلا شریک بود از اون خریده این درحالی است که من زمینها دوفرد میباشد.از پش خریدم وحالا که پدرم آلزایمر گرفته و پسردایم امسال بااشنابازی سندگرفته اقدام کرده که پدرم زمینها20سال پیش خریده ولی کاغذ محضری نیست حالا چیکار کنم؟ سپاس لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید تنفیذ ان سند عادی رااز دادگاه بگیرید وسپس ابطال سند طرف را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد است
امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اصل بر لزوم قراردادهاست. وراث قائم مقام شخص فوت شده می شود