مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سلام چندین فقره چک برای رفیقم امانت دادم که ازش کامل رسید گرفتم بعد ایشون دادن با چندین نفر که من نام این نفرات ثبت کردن حالا چند تا چکم برگشت خورده حتا زندان هم رفتم منم اومدم بیرون اونهایی که محکوم شدم اعسار زدم اما بابت این چکها چون هیچ قراردادی ثبت نشده شکایت کردم چون قرار بوده با رفیقم پول پرداخت بشه اما ندادن یا مبلغ کمتر دادن یا که اصلا ندادن میخوام بدونم میتونم موفق بشم تو شکایتم بابت این چک ها کیفری شکایت کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید امانی بودن یا اینکه قرار بوده دیگری تادیه کند را اثبات نمایید

دشوار است اما راه حل متصور است