مشاوره حقوقی رایگان - مغازه

سلام من 8سال پیش یک مغازه 120مترخریدم ولی سرقفلی خودمان قرارداد نوشتیم به قیمت 200نصف مغازه خریدم ولی یارو گفت من میرم کپی کنم بیارم حی امروز و فردا کرد الان مگه من نفروختم منم نزدیک به 500میلیون پول دادم دستم جای بند نیست راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

خرید مغازه خرید سرقفلی مغازه خرید سرقفلی سرقفلی مغازه سرقفلی مغازه