مشاوره حقوقی رایگان - باز کردن پابند الکترونیکی

3ماه و 15 روز حبس دارم و پابند نصب کردم الان 1ماهی میشه برای بقیه حبس میتونم عفو مشروط استفاده کنم چطوربایداقدام کنم؟ لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ازطریق شعبه اجرای احکام اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق اجرای احکام کیفری موضوع خود را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مرجع اجرای حکم موضوع را پیگیری نمایید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بله می توانید.بایدبه قاضی اجرای احکام کیفری درخواست بزنید.ولی توصیه می شودازآزادی مشروط استفاده نکنیدچراکه فقط یکباردرطول عمرخودمی توانیداستفاده کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اجرای احکام کیفری پیگیری کنید موضوع را باید بررسی شود با توجه به نصب پابند الکترونیک که حد اقل یک ماه زمان می‌برد درخواست عفو مشروط نیز زمان بر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله میتوانید بنا به شرایط مقرر قانونی از عقو مشروط استفاده کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام به شعبه اجرای احکام مراجعه و درخواست خودراتقدیم نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

درخواست خود را از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرا رایرنی و درخواست نمایید