مشاوره حقوقی رایگان - محل تولد فرزند

سلام بند باردارم و ساکن شیروان
چون پدر و مادر مشهد هستن اون جا میخوام زایمان کنم
آیا بعدش میتونم شناسنامه بچه رو از شیروان بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نامه برای ثبت تولد از بیمارستان محل تولد صادر می شود

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
درمهلت مقررقانونی دوهفته ای میتونید ازثبت محل اقامت خود شناسنامه اخدنمائید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر در هر بیمارستانی متولدشوند شناسنامه آنجا دریافت می شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر بچه دربیمارستان هر شهری متولد شود شناسنامه آن شهرداده می‌شود

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. در حال حاضر سیستم های بیمارستان با ثبت احوال مرتبط است و اطلاعات به صورت سیستمی ثبت می شود و در مقررات مربوطه نیز ، این امکان مشاهده نشده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر صرفا همان جایی که طفل متولد شده است

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اخذ شناسنامه از هر شهری ممکن است اما کد ملی و محل تولد نوزاد مربوط به شهر محل تولد خواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .