مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت رانندگان خودروهای استیجاری

با سلام و عرض ادب
بنده در یکی از ادارت با ماشین خود مشغول به خدمت هستم که اسفندماه سال 1401 تبدیل وضعیت شده ام و تا حال حاضر یعنی بیش از یک سال از تبدیل وضعیت همچنان با ماشین خود هستم که متاسفانه توی این بازه زمانی هیچ گونه حقوقی برای ماشین در نظر گرفته نشده و ما رو مجبور کرده اند که باید با ماشین خود باشیم آیا کار این اداره قانونی است؟
اگر نیست ممنون میشوم راهنمایی کنید!

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

بسلام
اگرمنظور استفاده ازخودروی شخصی برای امورات اداره محل خدمت هست که باید اجرت ماشین پرداخت گردد ودرصورت عدم پرداخت باوجود پیگیری ازسلسه مراتب اداری ،بایدطرح گردد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از همان ارگان مورد پیگیری قرار گیرد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی بررسی گردد که تبدیل وضعیت شما از چه حالتی به چه حالتی بوده است و آنچه در حکم اداری شما درج شده ، چه می باشد؟ در صورت تمایل مدارک ارسال گردد تا بررسی بیشتر صورت پذیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
می توانید در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .