مشاوره حقوقی رایگان - ضامن تسهیلات از موسسات شدم

با سلام و احترام. اینجانب آبان ماه سال گذشته ضامن یک نفر شدم که از یکی از این موسسات خیریه وام یک ساله 30 میلیونی برداشته و ضمانت هم چک دادم
ایشان اصلا اقساطش رو پرداخت نکرده و بعد از گذشت سه ماه به بنده از موسسه زنگ زدند که اگه اقساط رو پرداخت نکنید چک به اجرا گذاشته میشه. میخواستم ببینم من چیکار باید بکنم. و از چه راهی شکایت کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. ضمنا به طرف چندبار هم متذکر شدم ولی ایشان نه جواب دادن و کلا مسدود کردند

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام راه حل مراجعه به مضمون عنه اینه که شما ابتدا باید اقساط معوقه و بدهی به بانک رو باید بپردازید و از بانک گواهی بگیرید و سپس بطرفیت مضمون عنه طرح دعوای مطالبه وجه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از پرداخت اقساط میتوانید به وام گیرنده مراجعه کرده و سپس دادخواست تنظیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از شما اقساط معوقه وام از طریق به اجرا گذاشتن چک مطالبه خواهد شد.
بعد از این اتفاق، شما می‌توانید نسبت به ثبت دادخواست به خواسته مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی علیه شخص وام‌گیرنده اقدام بفرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام میبایست اقساط را پرداخت کنید و بعد از بدهکار مطالبه کنیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که علیه شما بانک اقدامی انجام نداده کاری نمیشه کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر نمی‌تونید از وام گیرنده شکایت کنیو شما ضامن هستید و نقش ضامن نیز همین است که چون وام گیرنده پراخت نکرد شما پرداخت کنید ولی بعد از پرداخت مبالغ و اقساط عقب افتاده میتونید این مبالغ را از ایشان مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسئولیت شما همانند شخص وام گیرنده تضامنی است شما بهتر است بدهی را تسویه کنید سپس علیه آن شخص بر اساس مدارک پرداختی دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

شما باید اقساط را پرداخت کنید و سپس از بدهکار مطالبه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما ابتدا می بایست اقساط را پرداخت کنید و بعد از آن می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ابتدا می‌بایست اقساط به بانک پرداخت شود سپس می‌توانیداز طرف مقابل شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملژم به پرداخت چک هستید و با مستقر شدن دین بر ذمه مضمون عنه میتوانید باستناد میزان پرداختی علیه ایشان شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شکایتی متصور نیست .
شما به عنوان ضامن می‌بایست به تعهد خود عمل نمایید در صورتی که موسسه از طریق وصول چک طلب خود را دریافت نمود شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه علیه شخص وام گیرنده تقدیم دادگاه نمایید