مشاوره حقوقی رایگان - ضامن دوم

سلام. بنده ضامن دوم وام ازدواج یکی شدم ضامن اول مغازه دار و من کسر از حقوقم. پنج ماهی هست قسط پرداخت نشده و بانک فقط پیام میده. میخواستم بدونم اول از چک ضامن اول استفاده میکنند یا حقوق منو میبندن ؟ ممون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیلی تفاوتی ندارد بانک میتواند از هر کدام از ضامنین حق خود را مطالبه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ضامنی و وام گیرنده به یک میزان مسئولیت حقوقی دارید و اگر وام گیرنده اقساط را پرداخت نکند بانک به سراغ ضامنین می آیند و اموال آنها را توقیف میکند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هردو امکان پذیر است
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام اگر ضمانت تضامنی باشد بانک میتواند به هر کدام از ضامن ها رجوع کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اختیار با بانک است تفاونی نمی کند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

به شعبه مراجعه کنید بستگی دارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام باید به قراردادی که امضا کرده اید مراجعه نمایید و چنانچه مسولیت تضامنی باشد از هردو نفر کم می شود