مشاوره حقوقی رایگان - تهمت تهدید گران فروشی و کلاهبرداری از بنده

با سلام لطفا راهنمایی کنید دقیق دقیق به راهنمایی و کمک شما احتیاج دارم شدید
از یک شرکتی برای من مشکل پیش اومده بنده برج11پارسال تا برج12 دوتا دستگاه کارتخوان از یک شرکت اینترنتی در ....سفارش دادم و چون خودم کارت به کارت بلد نیستم دادم یک آشنا پول نقد بهش کارت به کارت کنه هزینه رو یک مبلغ1ملیون و ششصد و یک مبلغ2ملیون و ششصد جمعا4ملیون تومانکه ارزش هر دو دستگاه 2100 بود گران فروشی کردن و رسیدجعلی اون طرف ساخت برای من تا حالا چند بار کار بانکی مرا انجام داده بود و معتاد هم بود و رسید جعلی رو را برای گوشی من با بلوتوث فرستاد منم فرستادم با مدارک برای شرکت دستگاه رو فعال کردن و فرستادن و اون آشنا که این کارو کرده با من یک شماره الکی به من داده در شبکه نیست زنگ زدم و پیدایش نیست رفته که رفته و یکی از کارتخوان ها را بردارم اخلاق نداره با من درگیر شد شکست و یکی از دستگاه ها رو هم رفتم که بفروشم پولش بدم شرکت یک موبایل فروشی گفت چقدر میفروشی گفتمت من گفت بده به من و برو فردا واریز میکنم دادم بهشون و از کارت ملی من کپی گرفت و نوشته محضری گرفت با امضا اثر انگشت من کع اینا خریدم و رفتم که برای من700 کارت به کارت کردن و گفتن آک این دستگاه1200هست و به درد من نمیخوره و کلاه سر من رفت و از همه جا هم کلاه سر من رفته و واقعان آک اسن دستگاه1200 بود پرسیدم از همه و یک روز توی ایتا یکی از همکاران شرکت اومدن گفتند رسید های واریز کارت به کارت قبلی رو بفرستید با آدرس و کد پستی و شماره ثابت منزل و تصویر کارت ملی برای شما پروفایل باز کنم دستگاه که میخرید رو به قیمت همکاری باهاتون حساب کنم منم فرستادم متاسفانه گولم زدن و تماس گرفتن که بله شما فلانه دستگاه بردی رسید جعلی دادی و این کارت ملی آدرس رسید ها و کد پستی شماره که دادم گفت ما اینا بایگانی کردیدم از شما شکایت میکنیم کلاهبرداری و ارائه رسید جعلی و ازوکیل شرکتمون پرسیدیم گفتند سه سال حبس دارد و حالا همش تهدید میکنن مرا فحاشی بی احترامی میکنن تهمت به کلاهبرداری میزنن و می‌گویند تا 10 روز فرصت دارید وگرنه شکایت کلاهبرداری و رسید جعلی مکینیم برای شما و من میخاهم بدونم اون شرکت کالای دست دوم به جای آک به بنده فروختند و گران فروشی هم کردند و آک دستگاه یکی 1200 بود دادن 2600 دیگری هم1 تومن بود دادن 1600 و تهمت به کلاهبرداری و تهدید و بی احترامی و فحاشی هم می‌کنند و من می‌گویم که پول شما را می‌دهم حالشون نیست تهمت تهدید بی احترامی می‌کنند من چکار کنم الان این وسط سر منم کلاه رفته برای اون موبایل اظهار نامه فرستادم که محل هم نمیده و از این طرف که تهدید به شکایت می‌کنند و گفتند شکایت میکنیم پول رو ندادید و تهمت می‌زنند بی احترامی و فحاشی می‌کنند من چکار کنم فکرم درگیره زیر پوشش بهزیستی هستم و بیماری اعصاب روان هم دارم لطفا کمک کنید شما را به قران منتظرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

موضوع نیازمند بررسی تخصصی است(به لحاظ اهمیت موضوع)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تمام ادعای شما باید در ‌مراجع قضایی احراز و اثبات گردد
و شما مسئولیت خواهید داشت
بهتر است بلافاصله مبلغ را پرداخت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

توهین و تهدید جرم است و. میتوانید باستناد دلایل شکایت کنید، در خصوص کارتخوان نیز شما ملزم به انجام تعهدات فیمابین هستید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید از بهزیستی درخواست کنید تا وکیل معاضدتی به شما معرفی کنند و ایشان امورات شما را انجام دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است برای یک پاسخ جانانه حقوقی از گزینه بررسی مدارک بهره‌مند شوید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ادعای گران فروشی در جای خود قابل بررسی است شما باید رضایت شاکی را با پرداخت مبلغ جلب نموده سپس پیگیر موضوع گران فروشی باشید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سلام
با دلایل کلاهبرداری میتوانید شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دقیق دقیق باید وقت مشاوره بگیرید یا مشاوره تلفنی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود