مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت مصرف دخانیات

سلام یکی از اطرافیانم از من پرسید که اگر در حال مصرف سیگار برای ثبت نام دانشگاه نیروی انتظامی اقدام کند مشکلی پیش میاد یا نه و این که 20 سال سن دارد و پایان خدمت نداشته مشغول کار بوده با مدرک تحصیلی دیپلم معدل 15 شرایط ثبت نام قبول کننده هست ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای استخدام در خصوص مصرف دخانیات از ایشان آزمایش بعمل خواهد آمد که درصورت مثبت بودن نتیجه میتواند موجب بروز مشکل برای ایشان باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما اداری است واز ارگان مروطه سوال شود درضم برخی ارگانها مثل نیروهای مسلح وانتظامی نسبت به یکسری مسائل حساس هستند وبهتراست موجه حاضر شود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط ثبت‌نام دانشگاه نیروی انتظامی مورد مطالعه قرار گیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شرایط را در آیین نامه استخدامی مطالعه کنیپ

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

کشیدن سیگار منی در این خصوص ندارد ولی بهتر است نکشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به شرایط استخدامی ارگان مربوطه دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
ولی سیگار نکشد بهتر است چون اگر قبول شود و سیگار کشیدن را ادامه دهد رد می شود