مشاوره حقوقی رایگان - توقیف چند ساله خودرو در پارکینگ

سلام، من 20 ساله مالک یک پارکینگ خصوصی هستم، تعدادی خودرو در پارکینگ توقف بیش از 5 سال دارند و تاکنون مالکان آن ها برای ترخیص خودرو مراجعه ننموده اند!
-با توجه به این که بر روی قبوض پارکینگ نوشته شده که توقف بیش از 6 ماه ،پارکینگ در قبال خودرو هیچ گونه مسئولیتی ندارد.
1-به صورت قانونی چه اقدامی میتوانم انجام بدهم که مطالبه ی مبلغ چندساله پارکینگ رو داشته باشم از مالکینی که مراجعه نکردند؟
2- اگر بعد از اقدام قانونی همچنان بابت ترخیص اقدام نکردند قانون چه اختیاری به من بابت خودروها میدهد؟
ممنون میشم وکلای عزیز پاسخگو باشند.
باتشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تامین دلیل نمایید و این موضوع را با راهور در میان بگذارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .دادخواست مطالبه علیه مالکین خودرو دهید

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام اگر خودروها توسط صاحبان حق توقیف شده متعلق حق آنان است و شما جهت کسب تکلیف به شعبه توقیف کننده مراجعه تا طی ابلاغیه ای به صاحب حق از طریق شعبه توقیف کننده تعیین تکلیف شود و از طرفی پس از گذشت پنج سال از زمان آخرین اقدام اجراییه صادره فاقد اعتبار می شود و مستلزم درخواست صدور اجراییه مجدد از سوی طلبکار می باشد و با این محمل قانونی شما میتوانید مطالبه طلبتون بابت حق پارکینگ را بنمایید و همین خودروها رو در صورت عدم پیگیری متقاضی توقیف پس از ابلاغ دادگاه جهت تعیین تکلیف،بابت حق پارکینک و طلبتون درخواست توقیف بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق شورای حل اختلاف تامین دلیل نموده و از طریق محکمه طرح دعوای انتقال اموال فوق را نمایید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام میتونید از طریق ارسال اظهارنامه درخواست کنید که نسبت به این مورد اقدام شود فقط باید اطلاعات مالکین از طریق پلیس راهور بدست بیاد ، و درصورت عدم مراجعه میتونید دادخواست ثبت کنید و از طریق مزایده این اموال در صورت عدم حضور به حقتون برسید