مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک خریدار

سلام. بنده 11 سال پیش یک خودرو وکالتی فروختم و خریدار تعویض پلاک نکرده است توقیفی خودرو را هم دو سال پیش گرفتم. مدتی هست که خودرو توقیف شده ولی خریدار جهت ترخیصی خودرو اقدامی نکرده و برای من پیامک میاد که جهت ترخیص خودرو اقدام کنید. میخواستم بدونم برای من دردسری دارد یا نه؟ اگر دردسر دارد چه اقدامی باید انجام بدهم؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
امکان دردستر هست دادخواست الزام خوانده به فک پلاک بدید