مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک خریدار

سلام من یه ماشین فروختم و 2بار وکالت به تعویض پلاک برای خریدار دادم ولی از تعویض پلاک امتناع کردن و اصلا قصد تعویض رو ندارن، چطوری تمام هزینه ها رو بگیرم و ماشین رو توقیف کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به همراه مدارک واگذاری یه راهور مراجعه کنید. یا از طریق دادگاه دادخواست فک پلاک دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست فک پلاک دهیدو ماشین رو توقیف کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق راهور اقدام کنید یا دستور موقت از دادگاه بگیرید