مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام وقت بخیر.من یک مدتی با آقایی در ارتباط بودم و قصد هردو ازدواج بود این آقا طی 7سال بارها رابطه رو تموم میکرد و میرفت بعد دو سال برمیگشت و با التماس من رو برمیگردوند.الان یک مدت هست که من کاملا رابطه ام رو باهاش قطع کردم ولی هر بار پام رو از خونه بیرون میذارم میوفته دنبالم من رو بارها به زور و با تهدید به خودکشی سوار ماشین کرده و همش تعقیبم می‌کند تا به جای خلوتی میرسم میاد جلوم و شروع به التماس کردن می‌کند اگر هم جوابش رو ندهم شروع به خودزنی با آجر و چاقو می‌کند. چی کار کنم مشکلم رو حل کنم

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، میتوانید در صورت مزاحمت با تماس به کلانتری ، صورتجلسه ای تنظیم و سپس شکایت کیفری مطرح کنید.