مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره جهت انتخاب نوع بیمه

وقتتون بخیر، مدتی است مشغول به کار شده ام ولی کارفرما اعلام کردند که بیمه نمیتونیم بکنیم شما را و مبلغی سالانه پرداخت خواهند کرد که خودم را بیمه کنم. برای خدمات درمانی مشکلی ندارم و از بیمه پدرم استفاده میکنم. اولا شما بیمه خود اختیاری را پیشنهاد میفرمایید یا زنان خانه دار؟
سوال دوم این است که اگر چند سال بعد خواستند مرا استخدام رسمی کنند و بیمه، آیا سابقه بیمه ای که خودم میپردازم به سوابق کاریم اضافه خواهد شد؟
کمال تشکر را بابت راهنماییتون دارم.

پاسخ ها :

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

بیمه اختیاری هم خوبه بله سوابق شما درج خواهد شد