مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام سخته نباشیدحدود 11ماه پیش برج 3سال 1402من سرپرست مجموعه بودم ویکی از مستاجر ها از دادن اجاره خوداری میکرد که من چند سری برای اجاره رفتم سری اخر از پشت سر با قلف کتابی زد سرما شکوند صورتم زخم شد خودش هم متوالی شد من بعد بیمارستان رفتم شکایت کردم محکوم به دیه شد .یه ماشین داشت بعد چند ماه درگیری با من فروخت . روز دادگاه هم به قاضی گفت تولید کننده هستم الان کارگاه عوض کرده نمیدونم کجاست . برج 3باید دیه منا بده رفته اعسار داده که ندارم بدم حدود 30م دیه البته دیه جدید اضافه میشه ادرس هم تو ثنا بالا شهر تهران الان من چیکاری میتونم بکنم اعسارس رد بشه 2تا شاهد پولی هم پیدا کرده معتاد که بیان شهادت بدن لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ارائه دلایل عدم اعسار محکوم علیه را اثبات نمایید
شهود ایشان را جرح نمایید
و