مشاوره حقوقی رایگان - درخواست جلب و خسارت تادیه دین قبل از صادر شدن حکم اعسار

با سلام
دو چک 110 میلیونی که بنده صادر نموده بودم، به صورت جداگانه توسط دریافت کننده چک، برگشت شد و اجرائیه بابت هر یک از آنها صادر گردید. بنده درخواست اعسار برای هر یک نمودم و تاکنون دادگاه یکی از آنها تشکیل شد و دادنامه رد اعسار از پرداخت محکوم به صادر شد که در مهلت کمتر از 20 روز، بنده درخواست تجدید نظر نمودم که تاکنون از طرف دادگاه تجدید نظر حکمی صادر نشده است. لذا در صورت امکان اینجانب را راهنمایی بفرمایید.
1- آیا تا قطعی نشدن حکم دادگاه تجدید نظر برای چک اول که اعسار بنده در دادگاه بدوی رد شده بود و نیز عدم برگزاری دادگاه اعسار برای چک دوم، محکوم علیه می تواند حکم جلب اینجانب را دریافت دارد؟
2- آیا در این شرایط که دادگاه اعسار برای چک دوم برگزار نشده و نیز حکم قطعی برای چک اول از سوی دادگاه تجدید نظر صادر نشده است، محکوم علیه می تواند خسارت تادیه دین را طلب کند و دادخواست دهد؟