مشاوره حقوقی رایگان - مشکل قرارداد سرقفلی

سلام اگر شخصی که سواد ندارد مغازه ای را به عنوان سرقفلی با قولنامه که در بنگاه تنظیم شده باشد و صاحب ملکم حضور نداشته باشد وبین ایشان وصاحب ملک قرارداد موجر و مستاجر نوشته نشده باشد این قرارداد قانونی است آیا فروشنده مقصر است یا خریدار؟ راهنمایی کنید. لطفا

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که قرارداد مورد اشاره در متن سؤال از اعتبار قانونی برخوردار نیست.