مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خودرو

سلام بنده یه دستگاه نیسان خریداری کردم از شرکت زامیاد که ماشین از طریق نمایندگی اومد و بنده رفتم تحویل بگیرم ماشین رو بردم کارشناسی که درب سمت راست تعویض و گلگیر رنگ دارد ،بنده خودرو را تحویل نگرفتم و گفتم برگشت دهید که گفتن زمانبر هست تا کارشناسان راهنمایی رانندگی تایید کنن حدود دوماه الی 4 ماه ،،، سوال من این است ایا میتوانم از شرکت زامیاد و نمایندگی شکایت کنم بخاطر دیر کرد در تحویل و سود چندین ماه پولم ازشون طلب کنم ؟؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا بله مگر در قرارداد و شرایط گونه دیگری را پذیرفته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ بر اساس مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین می‌توانید اقدام نمائید.