مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت خودروسازی

با سلام
بنده در شرکت ... در مورخ 97/06/20 یک خودرو هن تنگ ثبت نام کردم . پس از گذشت موعد مقرر ایشان به تعهد خود عمل نکرده و بنده به ناچار با حضور در صنعت معدن تجارت استان مازندران شکایتی در مورد ایشان تهیه و توسط آن اداره ارسال نمودیم. پس از سپری شدن مدت زمانی تعزیرات حکومتی پرونده را به دادگاه کیفری یک شعبه سه ارسال و در نهایت چند روز قبل در سامانه ثنا رای صادر گردید و بنده مشاهده نمودم. در حال حاضر بنده چند سوال از خدمت شما داشتم که ممنون میشم کمکم کنید.
1- چگونه میتوانم متوجه شوم که شکایت صورت گرفته حقوقی بوده یا کیفری؟ آیا این نکته که شکایت در دادگاه کیفری بررسی شده به معنی این می باشد که شکایت انجام شده کیفری بوده است؟
2- من در متنی که در برگه هایی که صنعت معدن تجارت استان مازندران تحویل دادم نوشته بودم که یا خودروی بنده را تحویل دهند و یا اصل پول به همراه سود و جریمه تاخیر و ... را، حال چگونه میتوانم بدانم که با توجه به رای دادگاه مبنی بر رد مال توسط متهم ( ذکر این نکته حائز اهمیت است که در حکم دادگاه نوشته شده پرونده جهت بررسی ضرر و زیان مفتوح است ) آیا نیاز هست که مجددا جهت ضرر و زیان شکایت نمایم یا خیر؟
3- آیا میتوانم جهت پاسخ این مسائل و دیگر سوالات موجود با شماره تلفنی ( که اگر بتوانید به بنده ارائه نمایید ) تماس بگیرم و موضوع را مطرح نمایم یا خیر؟
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم.

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

1.با ملاحظه رای صادره نوع پرونده قابل اعلام هست .
2.اگر در رای آمده که مفتوح است باید منتطر اتخاذ تصمیم در این خصوص باشید.
3.در صورت تمایل میتونید تماس بگیرید. 09163425162