مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ایفای تعهد یا دریافت خسارت از دادگاه

با سلام
در مبایعه نامه این تعهد فروشنده ذکر شده.
١_فروشنده هیچگونه حق مالکیت و ادعایی نسبت به ملک مورد معامله ندارد .
حال اگر فروشنده به عللی مانند  خیار صفت و غبن ومانند از دادگاه درخواست فسخ کند و ملکش را بخواهد و طرح دعوی کند پس  بنابراین برخلاف تعهدش عمل کرده مالکیت مجدد ملک را میخواهد . ایا خریدار میتواند از دادگاه در خواست الزام  به ایفای تعهدات فروشنده را  از دادگاه در خواست  کند مبنی بر انکه بر اساس تعهدش  نباید ادعایی و حق مالکیت نسبت به ملک داشته باشد ??
یا طبق قوانین مدنی ایفای تعهد ٢٢١ تا ٢٤٠ درخواست خسارت حاصل از عدم تعهد فروشنده را نماید ?

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی تلفنی دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
پاسخ هر دو سال بستگی به شرایط طرفین پس از انعقاد قرارداد دارد. باید مبایعه نامه بررسی شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است برای پاسخ دقیق، مبایعه‌نامه مورد مداقه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد در اینجا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ وجود داشته باشد می تواند معامله را فسخ کند.
با فسخ قرارداد آن شرط نیز فسخ می شود