مشاوره حقوقی رایگان - زمین خواری

سلام چطور میشه که بنده هم شاهد داشته باشم هم قول نامه هم رای دادگاه به نفع بنده ولی آلعان کاری که گفته بودند یک هفته زمین به شما نمیرسه آلعان 10 سال دارم دنبال زمین میگردم یارو جلو روی بنده زمین رو داره تیکه تیکه میفروشه ولی رای نهایی هیچ وقت صادر نمیشه چرا؟
نکته تمام مدارک به نفع بنده هست کوپی گرفتم تو کیفم ولی...

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اگر رای قطعی شده ، درخواست صدور اجراییه بدهین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم دادگاه در این خصوص دارید می‌توانید اجرای آن را تقاضا کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید

میلاد مشایخ

جناب آقای میلاد مشایخ :

بسمه تعالی
باسلام
پرسش تان واضح نیست اما اگر رای قطعی دارید تقاضای صدور اجرائیه دهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مدارک و مستندات شما باید بررسی گردد 10 سال مدت زمان زیادی جهت صدور رای نهایی است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر حکم دادگاه هست تقاضای اجرای حکم را دهید