مشاوره حقوقی رایگان - وکالت گرفتن از بیمار

با عرض سلام
بنده ساکن شهر قزوین هستم و از یک فردی در تهران یک موتور سیکلت خریداری کردم
بعد از گذشت چند روز ایشون دچار بیماری بدی شدن و امکان حضور در محضر ایشون نیست
راهنمائیم میکنید چطوری میتونم از ایشون در منزل وکالت بگیرم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً امکان‌پذیر نیست بایستی از طریق دفترخانه وکالت به شما ارائه شود

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

باید به یک وکیل دادگستری وکالت بدهند در منزل کارهای شما را انجام بدهد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از دفتر اسناد رسمي پیگیری کنید.
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وکالت در منزل نمیشود. فقط مبایعه نامه را می تواند در منزل امضا کند. البته با این شرایط بیماری بهتر است 2 شاهد هم حضور داشته باشند و امضا کنند.
شما به تهران بروید و وکالت بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید