مشاوره حقوقی رایگان - خرید خانه با مبایعه نامه و وکالت بلاعزل

درسال 90اپارتمانی خرید که مبایعه نام و وکالت بلاغزل داشته که از نفر اول که سند بنامش خورده تا اینجانب 4نفر میشویم و اینجانب بنچاق و سند منگوله دار و مبایعه نامه در دفتر اسناد ثبت کردم و امسال به بانک رفته و مبلغ مابقی را تسویه کرده و جهت سند تک برگ به دفتر اسناد رفتم که متوجه شدم نفر که اسمش در سند قید شده فوت کرد و تقاضای راهنمایی دارم.

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید ورثه را طرف دعوی قرار دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با فوت وکالتنامه منفسخ می شود
و باید تمام ورثه ایشان به شما وکالت بدهند
یا باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای تبدیل سند دفترچه ای به تک برگ کاری به مالکین قبلی ندارند. لذا فوت یکی از مالکین سابق خللی در کار شما ایجاد نمی‌کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
دادخواست متناسب علیه وراث مطرح گردد