مشاوره حقوقی رایگان - فوت مالک ملک قبل از انتقال سند

با سلام و صبح بخیر. پدر من در سال 71 یک قطعه زمین که سند مالکیت و رسمی داشت را به صورت وکالت بلاعزل خریداری کرد. در سال 85 همان زمین را به صورت سند رسمی و با همان وکالت به شخص دیگری در دفتر اسناد رسمی انتقال داده است. مالک اول زمین که وکالتی آن را فروخته بود طبق ادعای وراث ها در سال 72 فوت نموده است و در سال 99 در دادگاه حقوقی موضوع ابطال سند رسمی را به علت فوت مطرح کرده اند. آیا دادگاه سند رسمی را باطل خواهد کرد یا خیر؟ در صورت ابطال، قیمت چه زمانی برای خریدار محاسبه خواهد شد؟ زمان انجام معامله سال 85 یا زمان ابطال سند سال 99 هست؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات این دعوا احتیاج به دفاع قوی دارد که اراده طرفین را بر بیع نه نفس وکالت نشان دهد