مشاوره حقوقی رایگان - اخراج نظامی

سلام خسته نباشید
من 6 سال با یکی نامزد بودم ایشون خیلی آزار و اذیت کردن من رو هم مشروب میخورد هم این که رشوه میگیرد اما نمیخواهم خودم رو تو دردسر بندازم فقط میخوام یک طوری از کار نظامی اخراج شود؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اخراج ایشان از نظام نیاز به تخلف نظامی دارد و در صلاحیت شما نیست بهتر است به جای انتقام ذهن خود را آرام و به زندگی برسید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
باید موضوع اثبات شود.
موفق باشید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صلاحیت شما نمی‌باشد شما فکر خود را معطوف زندگی شخصی خود نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام تخلفات و یا جرائم ایشان نیاز به اثبات مراجع ذیصلاح دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از فکر انتقام خارج شده و تمامی این جریانات را به تقدیر خداوند متعال بسپارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما صرفاً می‌توانید به دادن گزارش اکتفا نمائید و اقدام دیگری نمی‌توانید به سرانجام برسانید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت اثبات شرب خمر احتمال اخراج ایشان بسیار زیاد است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام به قسمت بازرسی ارگان مربوطه مراجعه کنید و دلایل خود را ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بازرسی ارگان مربوطه پیگیری کنید