مشاوره حقوقی رایگان - اخراج نظامی

بنده نظامی میباشم با 15 سال سابقه با همسر خود مشکل داشتم و طلاق گرفتم و با شخصی دیگر نامزد شدم و در یک حادثه ناخواسته آسیب به دخترگی ایشان رسید و دوباره به همسر قبلی خود ازدواج نمودم و ایشون از من شکایت کردن در دادگاه نظام و دادگاه عمومی و با توجه به این موضوع من رضایت را گرفتم و منع تعقیب خوردم الان در کمیسیون نظامی پرونده من را انتقال به تهران داده اند ایا امکان اخراج از نظام می باشد و ایا راهکاری وجود دارد که اخراجی صورت نگیرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق مشاوره تلفنی دادگاه با من تماس بگیرید سرهنگ بازنشسته ارتش و وکیل پایه یک دادگستری علی کشاورز