مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

باسلام من 21ساله هستم و به مدت3سال با پسرخاله ام که27سال داره تورابطه هستیم خانواده هردو درجریان هستند اما مخالف با این ازدواج اند به دلایلی ازجمله مجرد بودن خواهر بزرگترم.وطلاق خواهرم با پسرخاله دیگرم.و کدورت بین پدر هامون(پدرایشون چندروز پیش فوت شدن)اما خب قبلا یکی از دلایل مخالفت خانوادم این بوده.اما من واقعا تصمیمم رو گرفتم وهیچ مشکلی نداریم
میخواست بدونم برای درخواست ازدواج از دادگاه ایا برای پدرم ابلاغیه چیزی صادرمیشه و متوجه میشن یا نه؟واینکه این دلایل خانوادم برای در دادگاه ممکنه قانع کننده باشه و حکم ازدواج صادرنکنن؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما دادخواست تجویز ازدواج بدید قاضی اگر شخص موجهی باشد میپذیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به طرفیت پدرتان باید دادخواست تنظیم کنید و مشخصات فرد مذبور را به دادگاه عنوان کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پدر شما دلایل قانع‌کننده‌ای را به محکمه ارائه دهند دادگاه خانواده اجازه ازدواج به شما نخواهد داد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما