مشاوره حقوقی رایگان - اجازه دادگاه برای ازدواج دختر غیرباکره

با سلام. من دختری 23 ساله هستم که با آقایی 27 ساله آشنا شده و از اول قصدمان ازدواج بود. و به هم خیلی علاقه داریم. بنا به شرایطی پدر ایشان مخالف ازدواج من هستند چون سطح مالی خانواده من پایین تر از ایشان است. خانواده من هم ایشان را تنهایی برای خواستگاری و ازدواج قبول نمی‌کنند به هیچ عنوان و چون خانواده من مذهبی هستند و ما به شیوه سنتی قصد ازدواج نداشتیم سخت مخالف اند. من با ایشان رابطه داشتم و بکارت ندارم. می‌خواستم بدونم برای ازدواج باز هم باید مراحل دادگاه طی بشه یا خیر؟ و اینکه این پروسه چقدر طول میشه؟ چون من قبل درخواست دادگاه باید از خونه برم وگرنه خانواده ام مرا خواهند کشت. پدرم نیز مصرف کننده هستند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر با توجه به توضیحات ارائه شده شما باید اجازه ازدواج را از دادگاه بگیرید و کار دیگری نمیشه کرد

توحید اکبری

جناب آقای توحید اکبری :

در صورت اینکه دوشیزه نباشید اجازه پدر ساقط میشود