مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر در ازدواج دختر غیر باکره

سلام وقت شما بخیر من 22سالم هست و پدرم زندگی جدا دارد و اصلا پشتم نیست و الان هم موقع ازدواجم نمیاد من کسی رو دوسش دارم و الان باکره هستم میخوام بدونم اگر دیگر باکره نباشم نیاز به اجازه پدرم باز دارم یا میتونم خودم ازدواج عقد رسمی کنم؟ اینکه برای این کار نیاز به اجازه دادگاه هست!

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است دادخواست به دادگاه مطرح نمایید و فردی را که می‌خواهید با وی ازدواج کنید با میزان مهریه معین معرفی نموده و با حکم دادگاه ازدواج نمایید این امر به صلاح شماست تا اینکه بخواهید از طریق ازاله‌ای بکارت سر خود ازدواج کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست تجویز ازدواج مطرح نمایید و خواستگار خود را به دادگاه معرفی کنید.

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اگر باکره نباشید نیازی به اذن پدر و یا اجازه دادگاه ندارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید از طریق دادگاه خانواده نسبت به اذن در ازدواج به نیابت از پدر اقدام بفرمائید.
ازاله بکارت در جهت عدم احتیاج به اذن پدر، راهکار مناسبی نمی‌باشد.