مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر غیر باکره

من دختری 31 ساله هستم که بکارت خود را بر اثر رابطه از دست دادم
حال قصد ازدواج با مردی را دارم که پدرم مخالف است
آیا برای عقد دائم نیاز به اذن پدر هست؟
آیا از طریق دادگاه اقدام شود با توجه به اینکه باکره نیستم دادگاه از پزشک قانونی نامه میخواهد؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

بله میتونین به دادگاه درخواست بدین و با مجوز دادگاه با فرد صالح بدون اذن پدر ازدواج کنین،و دادگاه خودش شما رو به پزشکی قانونی معرفی میکنه

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام به استناد ماده 1043 قانون مدنی و رای وحدت رویه مورخ 1363/01/29 دیوان عالی کشور، اگر بکارت دختر از طریق رابطه از بین رفته باشد ، خواه آن رابطه مشروع بوده و خواه نامشروع باشد ، موجب می شود تا نیازی به اجازه ی پدر نباشد . در دادگاه ، حتما به ماده ی فوق و رای وحدت رویه ی مذکور استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه می توانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیاز به اذن پدر نیست و اذن ولی ساقط گردیده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر در این حالت نیاز به اذن نیست اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید