مشاوره حقوقی رایگان - چگونه و از کجا برگه پزشکی برای غیر باکره بودن بگیریم

سلام من دختر مجرد هستم 25 سالمه من عاشق پسر هستم که سنی هست و ما چون شیعه هستیم خانواده قبول نمیکنه.ولی از اینجای که ما مطمعن به ازدواج بودیم رابطه جنسی کردیم خواهش کمک کنین چجوری میتونم بدون اذن پدر ازدواج کنم یا برگه پزشکی میتونم بگیرم و میتونم با همون برگه پزشکی بدون اذن پدر ازدواج کنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از نظر شرعی یا قانونی دختر شیعه نمی تواند با مرد سنی ازدواج کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود بهتر است به مشاوره بروید حل شدنی است اگر وی شرایط متوسطی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمی توانید اذن پدر میخواهد و رابطه شما هم جرم بوده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که شما باکره نباشید نیاز به اذن پدر ندارید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. باتوجه به توضیحات نیاز به اذن پدر است

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام باتوجه به توضیحات نیاز به اذن پدر ندارید واز دفتر ازدواج معرفی به پزشکی قانونی بگیرید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام یک گواهی از پزشک بگیرید و به محضر مراجعه کنید!

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام پزشک متخصص زنان میتونه این‌گواهی رو به شما بده ضمنا در صورتیکه پدر اذن ازدواج نمیدهد میتونید از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

میتوانید بدون اعلام رابطه از دادگاه اذن ازدواج بگیرید و اگر رابطه را اعلام کردین نیاز به اذن پدر نیست

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
اگه از طریق پزشکی قانونی عدم باکره بودن خود را ثابت کنید بدون اذن می توانید ازدواج کنید