مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با ماشین سرقتی

سلام بنده ده روز پیش با ماشینی که چراغ قرمز رو رد کرد تصادف کردم که پای راستم شکسته وموتورم آسیب دیده اما راننده از محل تصادف فرار کرد پلاک ماشین برداشتیم و راننده رو که پیدا کردیم گفتن شب گذشته ماشینشون سرقت شده و در واقع دزد با من تصادف کرده تصادف ساعت 6صبح بوده. ومالک خودرو ساعت10صبح اعلام سرقت کرده سوال من اینه آیا دیه به من تعلق میگیره ومیتونم هزینه درمان واز کار افتادگیمو بگیرم؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

با سلام از صندوق تامین خسارت های بدنی می توانید بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان دریافت بیمه از مقصر حادثه یا صندوق تأمین خسارات بدنی خواهید داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان جبران از طرق صندوق جبران خسارات وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق صندوق تأمین خسارات بدنی دیه خود را دریافت نمائید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در خصوص هزینه درمان با توجه به اینکه موضوع شامل تصادف می‌گردد مارستان هزینه‌ای دریافت نمی‌کند و صورت جلسه کلانتری مبنی بر تصادف کافیست ر خصوص هزینه‌های از کار افتادگی موضوع بسیار پیچیده است و بستگی به شغل شما و شرایط طرف مقابل دارد در خصوص دیه شرکت بیمه بعد از پرداخت قدام به بازیافت آن از مقصر حادثه که در واقع سارق بوده است می‌نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دزد یا هر شخصی که مقصر در رانندگی باشد ملزم به پرداخد خسارت و دیه دست