مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

باسلام، به شخصی بابت الباقی خرید زمین 60میلیون سفته دادم،ایشون اقدام به توقیف خودرو کرده و برگ سبز وپلاک به نام خودم هست ولی سند به نام من نیست، آیا میتونم رفع توقیف بگیرم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر رفع توقیف می‌بایست صاحب خودرو یا وکیل مراجعه نمایذ

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام روز ابلاغ حساب نمی‌شود از روز پانزدهم حساب کنید می‌توانید
بله می‌توانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برگ سبز به نام شما باشد به منزله سند محسوب می‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالکیت خودرو بنا به قانون جدید مطابق برگ سبز و پلاک است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
امکان رفع توقیف وجود ندارد و
باید ابتدا مبلغ را پرداخت نمایید
و بعد درخواست رفع ‌ توقیف خودرو را نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر با توجه به قانون جدید و اینکه الزامی به حضور در دفتر خانه و انتقال سند نیست صرفا تعویض پلاک صورت گیرد انتقال صورت گرفته است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن برگ سبز مشکلی از این بابت نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مالکیت خودرو بنا به قانون جدید مطابق برگ سبز و پلاک استبله میتوانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رفع توقیف از خودرو زمانی صورت می‌گیرد که یا محکوم‌به پرداخت گردد یا رضایت محکوم‌له أخذ گردد.