مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

با سلام روز 14 فروردین برای من اجراییه پرداخت صادر شده
این 10 روز زمان از چه روزی شروع میشود و آخرین روز مهلت ده روزه کی هست؟
در همین 10 روز باید درخواست اعسار بدهم
ممنونم بابت لطف و عنایت شما سروران گرامی

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

از روز 15 فروردین شروع میشود
بله میتوانید اعسار دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام روز ابلاغ حساب نمی‌شود از روز پانزدهم حساب کنید می‌توانید بله می‌توانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از ثبت شکواییه منتظر پیامک ابلاغیه وقت رسیدگی باشید از طریق کد رهگیری نیز می‌توانید با مراجعه به شعبه پیگیری کنیدبعد از ثبت شکواییه منتظر پیامک ابلاغیه وقت رسیدگی باشید از طریق کد رهگیری نیز می‌توانید با مراجعه به شعبه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تاریخ ابلاغ و تاریخ اخطار محاسبه خواهد شد و اگر آخرین روز آن تعطیلی باشد بعد از تعطیلات زمان دقیق تعیین می‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابلاغ از فردای روز اعلام موثر است می‌توانید اعسار تقدیم نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام روز ابلاغ حساب نمیشود_بله میتوانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای دادخواست اعسار نوشته که تا سی روز فرصت دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
25 فروردین
در ظرف ‌مهلت یک ماه از زمان ابلاغ می توانید دادخواست اعسار مطرح نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

روز ابلاغ محاسبه نمیشود و اگر آخرین روز مصادف با تعطیلی باشد فردای آن آخرین مهلت محسوب میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام روز ابلاغ حساب نمی‌شود از روز پانزدهم حساب میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما تا تاریخ 1403/01/25 فرصت دارید.
امروز 1403/01/27 می‌باشد و این مهلت منقضی شده است.