مشاوره حقوقی رایگان - مجوز خانە باغ

سلام دارای یک قطعه باغ انگور دیم می‌باشم که درآن یک خانه باغ قدیمی وجود دارد که در سال 1390 برای آن امتیاز آب و برق شهری را دریافت کردم واین که با آمدن گاز شهری که نزدیک آن میباشد در نظر داشتم برای آن گاز کشی نمایم که اداره اداره گاز استعلام کشاورزی را میخواهد با مراجعه به جهاد کشاورزی میگویند ما نمی‌توانیم به شما گاز بدهیم وجواب استعلام را نمی دهند میگویند شما مجوز ندارید وحالا هم نمی توانیم به شما مجوز بدهیم تکلیف من چه هست ضمناً سند دارم وباغ هم حدود 7800مترمیباشد لطفاً راهنمایی بفرماید وخانه باغ قدیمی 35متر میباشد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دیوان عدالت اداری می‌توانیم پیگیری نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قواعد خاص سازمان مربوطه است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به دیوان عدالت مراجعه نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام ضمانتی بودن سفته بابت حسن انجام کار و شماره قرارداد در سفته قید بشه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید از طریق اداره جهاد پیگیری نمایید و درخواست کتبی خود را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام یک مورد اداری است و با پیگیری بیشتر می‌توان مجاب کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه اطلاع دهید و خواسته خود را مطالبه کنید، اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را شکایت بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمائید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.