مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام عرض ادب خدمت شما
میبخشین من با یه دختر نزدیک 2 سال رابطه داشتم و هم دیگر را دوست داشتیم بعد 2 سال پدرش میخواهد از من شکایت کند که با دخترش رابطه داشتم و یک روز من و خواهرش خونه تنها بودیم با رضایت خودش ولی رابطه جنسی نداشتیم عکسی که تو خونه گرفته بودیم رو دارد. من باید چی کار کنم و جرمم چی هست و این که مجازات برای هر دو هست یا فقط من لطفا جواب بدهید ممنون

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

صبر کنید ببینید با چه عنوانی شکلیت میکنند. باید هر نوع شکابتی کردند اثبات کنند. صرف عکس داشتن جرم نیست. برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید مشخص شود که شما چند سال داریدچند سال دارد نیاز به بررسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دختر به سن قانونی رسیده باشد شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید
یا حداقل مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام سن شما مهم است و اینکه معمولا چون با رصابت طرفیت اتفاق افتاده است بحث زنا به عنف یا اغفال منتفی است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر خواهرش بالای 18 سال بوده شکایت به نفع هیچ کدام از طرفین نخواهد بود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رابطه نامشروع دو مجرم دارد. هم شما و هم آن دختر در صورت شکایت پدر دختر، مجرم شناخته خواهید شد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی خطوط قرمز را رد نکرده باشید، جای نگرانی نیست

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم رابطه نامشروع شده اید و مجازات خواهید داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر‌ارجمند
سن شما و دختر خانم حائز اهمیت است
تا مشخص گردد پدر سمتی‌در طرح دعوا هستید
نوع عکس مهم است و