مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

باسلام خدمت مشاورین محترم
بنده 15سال سابقه خدمت در نیروهای مسلح رادارم جانبازم ومشکلات عدیده ای ازجمله اعصاب وروان.انحنای ستون فقرات و دیسک کمر.مشکل گوارشی التهاب روده وزخم معده.مشکل عروق گرفتگی عروق وافتادگی دریچه مشکل زانو.قطع انگشت میانی دست چپ درماموریت.ضربات شدید به سر توسط ارازل و...
آیا احتمال بازنشستگی بنده با این سنوات هست واقعا دیگر روحیه ندارم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالش وجود دارد درخواست بدهید تا بررسی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی ناجا قرار گیرد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام احتمال آن بسیار است زیرا شما کارافتاده محسوب میشوید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بایستی درخواست دعید و بررسی کنند نتیجه قابل پیش بینی نیست دوست من

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی ، از فرمانده یگان برگه اعزام جهت تعیین تکلیف خدمتی بگیرید تا دو سال طبق 4 بگیرید سال سوم بازنشسته می شوید
اگر جانباز باشید چه بهتر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان از کارافتادگی میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ احتمال بازنشستگی شما وجود خواهد داشت.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از واحد بازنشستگی استعلام نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.