مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام
من جانباز 10 در صد شیمیایی هستم و 52 سال سن دارم با سابقه بیمه تامین اجتماعی 21 سال و آیا میتوانم درخواست بازنشستگی پیش از موعد انجام بدم
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. با توجه به بیماری شما ، اگر در کمیسیون پزشکی ، از کار افتاده محسوب بشوید میتوانید درخواست بازنشستگی پیش از موعد را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت تائید در کمسیون پزشکی بله امکان دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بتید کمیسیون از کارافتادگی شمارا تایید کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید درخواست بازنشستگی پیش از موعد را به نمایید و در صورت پذیرش از مزایای آن برخوردار خواهید شد