مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه حقوق

با سلام و عرض خسته نباشید
من در فروشگاه کار میکردم پس از پایان کار ،در تاریخ 1399/12/09 دادخواست برای حق و حقوقم به اداره کار دادم در تاریخ 1400/05/03 اولین دادنامه توسط اداره کار به مبلغ 9425000تومان صادر شد پس از اعتراض دادنامه قطعی در تاریخ 1401/06/03 دوباره به همان مبلغ صادر شد و من در تاریخ 1402/03/20 توسط اجراییات دادگستری به پولم رسیدم الان تاریخ شروع برای خسارت تاخیر تادیه من از چه تاریخی حساب میشه؟
تقریبا یک سال 5 ماه طول کشید تا به حقم برسم
در ضمن تاریخ پایان کار من 1399/11/06 می باشد
ممنون میشم راهنماییم کنین با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خسارت تاخیر تادیه از زمان طرح دعوا محاسبه می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت تاخیر تعدیه در خصوص اسناد تجاری از زمان سر رسید از زمان در خصوص سایر موارد از زمان مطالبه یا دادخواست محاسبه می‌شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قاعدا از تاریخ 11 /99 اما از تاریخ 3/6/1401
محاسبه کنند شما از از 11/99 درخواست کن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبدأ تاریخ خسارت تأخیر تأدیه از تاریخ مطالبه شما(طرح دعوی) می‌باشد‌‌.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.