مشاوره حقوقی رایگان - طولانی شدن فرآیند اجرای حکم

سلام خسته نباشید
بنده یک پرونده مطالبه وجه در شعبه 310 شورای حل اختلاف شماره 7تهران دارم که رای قطعی به نفع بنده در تاریخ 1402/04/12صادر گردیده و طرف مقابل باید وجه واریزی بنده را برگرداند با وجود اینکه در تاریخ 1402/10/03بنده لایحه اجرای حکم را ارسال کرده ایم ولی متاسفانه هنوز هیچ خبری از پرونده نشده و به دلیل اینکه بنده ساکن شهرستان تربت حیدریه از توابع استان خراسان رضوی هستم و فاصله من تا تهران 1000کیلومتر است امکان پیگیری حضوری پرونده را ندارم و هرچه تلفن تماس مجتمع شماره 7 شورای حل اختلاف تهران تماس میگیرم هیچکس پاسخگو نیست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرونده اجرای احکام به صورت حضوری پیگیری خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حضوراً مراجعه نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید حضوری یا از سوی وکیلتان در تهران اجراییه پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال درخواست صدور اجرائیه باید حضورا پیگیری کنید و در اجرای احکام تشکیل پرونده بدهید و سپس با اخذ نوبت اینترنتی موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای پیگیری امور اجرایی باید حضورا به اجرای احکام مراجعه نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام صرفا از طریق شعبه مربوطه پیگیری کنید لطفا

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع را حضوراً پیگیری کنید و از طریق قاضی اجرای احکام شرح دهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حضورأ مراجعه و پیگیری نمایید