مشاوره حقوقی رایگان - شکایت حقوقی

در یک پرونده دونفر هستیم
80 میلیون رد مال هست
قاضی نصف نصف کرده بنده بابت 40 میلیون سهم خودم 37 میلیون تومان دادم طرف خودش اقرار کرده و قاضی هم تایید کرده در رای صادر شده پرونده کیفر بوده
طرف رفته دوباره تاخیر تادیه شکایت کرده 80 میلیون فقط برا من 37 میلیون هم داده ام قبل 20 /1 /1403
هم وقت دادگاه هست نمخوام برم ایا میشه کاری کرد لایحه نوشت که ایشون 37 میلون دریافت کرده فقط 3 میلیون مانده لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید لایحه ارسال نمایید یا وکیل معرفی کنید خسارت از زمان مطالبه در نظر گرفته می‌شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان ارسال لایحه خواهید داشت خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه قبل مطالبه و قانونی است و البته محاسبه در اجرای احکام بعمل خواهد آمد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطالبه خسارت موضوع حقوقی است که شما به عنوان خوانده احضار می‌شوید نه متهم بهتر است حاضر شوید ولی در صورتی که نتوانید، ارسال لایحه یا معرفی وکیل راه‌های بعدی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید لایحه ارسال کنید و یا وکیل معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
حضورأ مراجعه و مستندات خود را ارائه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید