مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده و جلب اعتماد دیگران

با سلام بنده صاحب ی نمایشگاعه خودرو هستم که با شخصی روحانی چند دستگاه خودرو خریداری کردم و به افردا متعدد فروختم در اخر این افراد مبالغی و تحت عنوان شرکت به این روحانی پرداخت کردن اکنون مبالغ برنگشنهو مشخص شده کلاهبرداری بوده و شرکتی در کار نبوده حالا افراد از من شکایت جلب اعتماد و کلاهبرداری کردن ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما دقیق طرح نشده است روحانی بودن یا نبودن شخصی در انجام اینگونه معاملات بی اثر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما جرمی انجام نداده باشید تبرئه خواهید شد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نیازمند بررسی میزان تعهدات شما و شریکتان است و اسنادی مثل قراردادها و شکواییه ارسال به وکیل سایت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله موجود کیفری می‌توانید از خود دفاع نمایید نیز مشخصات شخص مذکور شریکتان را به شعبه تحقیق داده و تقاضای احضار ایشان را نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تحقق جرم کلاهبرداری نیاز به مانور متقلبانه است و با عنایت به شرایط توصیف شده در متن سؤال، جرم کلاهبرداری به وقوع نپیوسته است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد