مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بدون تذکر قبلی

سلام بنده قبل از عید امسال در محور فیروزکوه ساعت 6 غروب پیامک کشف حجاب برام اومد که نوشته بود تا 48 ساعت آینده لطفا ماشینتون رو از طریق لینک داخل پیامک به نزدیک ترین پارکینگ محل سکونت ببرید و یک هفته باید توقیف بشود ...آیا بنده از طریق همون لینک ببرم ماشین رو پارکینگ بگذارم کار درستی هست یا باید برم پلیس حضوری دستور بدهد کدوم پارکینگ بزارم و این که پارکینگ دار مدرکی به من میده که ببرم پیش پلیس امنیت اخلاقی که بدونه من ماشین رو توقیف کردم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بهتراست شما به پلیس امنیت مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق پیامک ارسالی به شما عمل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید خودرو خود را به پارکینگ تسلیم نمایید و رسید پارکینگ را به پلیس امنیت اخلاقی ارائه نمایید
و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتره است با پلیس هماهنگ کنید و پارکینگ به شما رسید میدهد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
توصیه میشود طبق دستور پلیس عمل نمایید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با پلیس هماهنگ کنید .
موفق باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر گرامی

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حتماً موضوع را از طریق پلیس پیگیری کنید پیامک کشف حجاب به این ترتیب نیست به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق متن پیامک عمل نمائید و رسید قبض پارکینگ را به پلیس امنیت اخلاقی ارائه دهید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

باسلام
جهت اطلاعات جزئی تر پرونده و دریافت مشاوره تخصصی و کارآمد لطفا تماس تلفنی برقرار بفرمائید.